Betekenis van: Breadcrumbs

« Terug naar Marketing Begrippen

Breadcrumbs, ook wel broodkruimels, worden getoond op de website wanneer een bezoeker hier doorheen klikt. Veelal staan breadcrumbs bovenaan een webpagina, waarmee ze aangeven waar op de website de bezoeker zich bevindt. Breadcrumbs bestaan uit links van de huidige pagina en de bovenliggende pagina’s. Denk aan een productpagina en de daarbij horende categoriepagina, waarboven de algemene shop-pagina zit. Met breadcrumbs wordt er een duidelijk overzicht van de website gecreëerd, wat onder andere goed is voor zoekmachines om de website te crawlen. Bovendien geef je structuur aan de website, waardoor programma’s als Google laat weten welke pagina’s belangrijk zijn.

Een goed voorbeeld van breadcrumbs is als volgt:

Home > Marketingbegrippen > Breadcrumbs

Online Marketing uitbesteden?

Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.

    Even bellen met Kevin?

    Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

    Online-marketing-specialist