Betekenis van: Brainstorm

« Terug naar Marketing Begrippen

Een brainstorm heeft vele betekenissen, binnen de marketing bedraagt dit vrijwel altijd het genereren van ideeën door een groep personen over een bepaald onderwerp. Door samen te komen en na te denken over een vraagstuk of oplossing en het te delen van deze ideeën wordt er uiteindelijk een oplossing gevonden.

Hoe kun je het beste brainstormen?

Er zijn heel veel verschillende technieken om te brainstormen. Echter, is het idee altijd dat de deelnemers van de brainstorm vrij kunnen denken en ideeën kunnen delen. Brainstormen is het meest effectief als het wordt gebruikt voor een probleemoplossing. Door het stellen van de juiste vragen worden verbanden gelegd en oplossingen gezien. Het is de bedoeling dat ideeën zonder kritiek worden opgeschreven op een bord met bijvoorbeeld post-it’s. De uiteenlopende ideeën kunnen uiteindelijk samen leiden tot 1 goede oplossing.

Gratis Online Marketing check

Om u te helpen tijdens de oriëntatie naar online marketing en groei. Bieden we u geheel gratis en vrijblijvend een online marketing check aan.

Laat hier uw gegevens achter:
    Even bellen met Kevin?

    Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

    Online-marketing-specialist