Betekenis van: Blogger

« Terug naar Marketing Begrippen

Wat is een blogger?

Een blogger is een persoon die op het internet een blog schrijft. Dit zijn vaak persoonlijke blogs, zakelijke blogs of bijvoorbeeld food blogs. Het doel van deze blogs is veelal het inspireren of informeren van de lezer. Een blogger deelt graag zijn of haar mening of kennis over een bepaald onderwerp en publiceert dit regelmatig op een bepaalde website.

Eisen waar een blogger zich aan moet houden

Om goede blogs te maken voor gebruikers en ervoor zorgen dat je hoger komt te staan in de rankings moet je je aan paar eisen houden. Bijvoorbeeld:

1. blogsysteem

Het kiezen van het juiste blogsysteem is essentieel als blogger. Met WordPress heb je twee mogelijkheden. Je kunt blogs maken met WordPress en daarnaast krijg je genoeg vrijheid om je blog vormgeven.

2. Investeren in templates

Investeer in goede templates. Je hebt een goed design nodig voor een template of een thema. Je kunt voor een scherpe prijs aan een goed geprogrammeerde template komen. Verrijk je links met keywoorden die relevant zijn voor je website.

3. Plug-ins

Het is efficiënt om je pagina´s een goede titel te geven om ervoor te zorgen dat lezers jou informatie tegen komen. Installeer niet te veel plug-ins dit heeft een slecht effect op de laadsnelheid van je blogs. Gebruik een paar essentieel plugs. Houd je aan de plugs en probeer niet te veranderen van plugs. Dit kan voor verwarring zorgen.

4. Structuur

Structuur zorgt ervoor dat ja blogs makkelijk te lezen en te vinden zijn. Zorg ervoor dat je een overzichtelijke website hebt waardoor gebruikers makkelijk alle blogs kunnen vinden. Door verschillende blogs te publiceren is het belangrijk dat je titels en alinea´s gebruikt. Dit is belangrijk voor de gebruikers maar ook voor browsers en crawlers. Dit kunt er voor zorgen dat je hoger kom te staan in de Google ranking.

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850609889 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist