Betekenis van: Bing Ads

« Terug naar Marketing Begrippen

Bing ads zijn advertenties die worden geplaatst op de zoekmachine Bing. Bing is een zoekmachine waar ads kunnen worden ingekocht op het platform van Microsoft. In principe zijn Bing Ads te vergelijken met advertenties binnen Google. Op basis van een advertentieveiling wordt er bepaald wie er een plek 1 spot krijgt op een bepaalde zoekterm. De mogelijkheden die Bing Ads heeft zijn ongeveer identiek aan de services van Google Ads. Echter, gebruiken 95% van de zoekmachine gebruikers Google, waar dit bij Bing zo’n 5% is samen met andere zoekmachines.

Adverteren binnen Bing

Adverteren binnen Bing werkt bijna hetzelfde als Google Ads. Er wordt op basis van cost per click gewerkt en er wordt gekeken naar verschillende kwaliteitsscores. Een Google Ads Campagne kan zelfs identiek worden overgenomen door Bing middels een import, wat adverteren in Bing een goede aanvulling maakt op Google. Adverteren met Bing is vele malen goedkoper dan in Google, wat zeer voordelig is aan het veilingplatform.

Gratis Online Marketing check

Om u te helpen tijdens de oriëntatie naar online marketing en groei. Bieden we u geheel gratis en vrijblijvend een online marketing check aan.

Laat hier uw gegevens achter:
    Even bellen met Kevin?

    Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

    Online-marketing-specialist