Bedrijf

Bedrijf

« Terug naar Marketing Begrippen

Een bedrijf is een samenwerking van mensen en productiemiddelen. Deze samenwerking heeft altijd een bepaald doel, om dat doel worden er bepaalde activiteiten uitgevoerd. Veelal zijn dit het doen van diensten of de verkoop van producten. Een bedrijf betreft dus een verzameling mensen met eenzelfde doel die samen handel drijven.

Er is een verschil tussen een bedrijf en een organisatie. Een organisatie wordt pas een bedrijf als het een product of dienst aanbiedt. Dat maakt dat een bedrijf wel een organisatie is. Ten slotte, is er een onderneming. Een onderneming is een bedrijf met een winstoogmerk.

Het voordeel van een bedrijf is dat het meerwaarde aan een product of dienst toevoegt. Daarmee is het product of dienst dat wordt aangeboden moeilijk mee te concurreren.

Gratis Online Marketing check

Om u te helpen tijdens de oriëntatie naar online marketing en groei. Bieden we u geheel gratis en vrijblijvend een online marketing check aan.

Laat hier uw gegevens achter:
    Recente Blogs

    Laten we kennismaken

    Bent u benieuwd geworden? Laten we kennismaken! Dan kunnen we u nog beter adviseren en starten met het vormgeven van uw marketingstrategie.

    Afspraak maken?
    Ga naar de bovenkant