App

App

« Terug naar Marketing Begrippen

App is een veelgebruik woord. Dit wordt vooral gebruikt als aanduiding voor een programma op een mobiele telefoon of tablet. App staat voor applicatie, ook wel: toepassing. De opkomst van de term kwam direct na de opkomst van de mobiele telefoons en tablets. Deze apparaten worden altijd met een aantal standaard apps geleverd. Er kunnen meerdere apps aan de apparaten worden toegevoegd.

Apps zijn te downloaden op mobiele apparaten en tablets vanuit speciale winkels. Zo heb je de ‘App Store’ voor Apple producten en de ‘Google Play Store’ voor Android producten.

De laatste jaren zijn apps ook te vinden op de vertrouwde computers. Met de laatste Windows software kunnen er apps worden gedownload uit de Store. Momenteel worden de programma’s op het Windows 10 systeem of hoger ook ‘apps’ genoemd.

Wanneer spreken we dus van een app?

 • Een programma op de mobiele telefoon
 • Een programma op de tablet
 • Een programma op Windows 10 of hoger

Gratis Online Marketing check

Om u te helpen tijdens de oriëntatie naar online marketing en groei. Bieden we u geheel gratis en vrijblijvend een online marketing check aan.

Laat hier uw gegevens achter:
  Recente Blogs

  Laten we kennismaken

  Bent u benieuwd geworden? Laten we kennismaken! Dan kunnen we u nog beter adviseren en starten met het vormgeven van uw marketingstrategie.

  Afspraak maken?
  Ga naar de bovenkant