Betekenis van: Ahrefs

« Terug naar Marketing Begrippen

Wat is Ahrefs?

Ahrefs is een marketingtool die je kan gebruiken voor SEO (Search Engine Optimalisation) om je website te verbeteren. Deze marketingtool geeft je informatie over allerlei verschillenden SEO-algoritme. Het doel hiervan is om de vindbaarheid van jouw website te verhogen. Hierdoor zullen meerdere mensen jouw pagina bezoeken.

De mogelijkheden van Ahrefs

Ahrefs kan je verschillende mogelijkheden bieden. Je kan met Ahrefs een contentanalyse uitvoeren om te zien hoe de inhoud van je content is. Met deze marketingtool kan je ook een backlink analyse uitvoeren. Met een backlink kan je hogerop komen in zoekmachines zoals Google. De hoeveelheid backlinks bepalen je score in de zoekmachines. Je kan ook met deze tool heel veel SEO-informatie van je concurrenten krijgen.

Als je een website wilt verbeteren met SEO om meer bezoekers te krijgen zijn zoektermen heel erg belangrijk. Met deze tool kan je Zoektermen, backlinks en hoe de concurrenten te werk gaan makkelijk optimaliseren. Je krijgt inzicht van allerlei data van Ahrefs. Deze online tool bevat een dashboard waar al je gegevens staan. Deze gegevens kan je altijd bijhouden. Als je de prestaties van je website wilt zien moet je alleen een URL toevoegen. Je krijgt een overzicht te zien van nieuwe links enURL-ranking.

Content Explorer

Ahrefs Content Explorer is een tool waarmee je nieuwe keywords kan bedenken. Je krijgt een lijst met een van de meeste aanbevolen blogs. Je krijgt van deze tool een compleet overzicht.  Je krijgt ook meteen te zien hoe populair de content over jouw onderwerp is. Je krijgt heel veel goede informatie van content Explorer, je krijgt namelijk ook data over hoeveel woorden een artikel bevat. Dit is heel erg waardevol want zo kan je zien hoeveel woorden je nodig hebt om je concurrenten te verslaan. Op deze manier kan je hoger op komen in de zoekmachines.

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850608898 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist