Betekenis van: Advertentie

« Terug naar Marketing Begrippen

Een advertentie is een online of offline publicatie die aan moet zetten tot een bepaalde actie. Deze actie betreft in de meeste gevallen het kopen van een product of dienst. Hedendaags worden advertenties vooral online ingezet, dit kan bijvoorbeeld goed via zoekmachines. Echter, zijn de geprinte media, krant, magazines en vakbladen nog altijd actieve advertentie mogelijkheden.

Het succes van adverteren

Een advertentie kan succesvol zijn wanneer er op een juiste manier wordt gedacht aan de kwaliteit en vormgeving van de content, en de aansluiting daarvan bij de doelgroep. Een goede advertentie wekt de interesse van je doelgroep, waar een slechte advertentie een negatieve werking heeft op deze doelgroep.

Categorieën: Online Adverteren, Sales

Gratis Online Marketing check

Om u te helpen tijdens de oriëntatie naar online marketing en groei. Bieden we u geheel gratis en vrijblijvend een online marketing check aan.

Laat hier uw gegevens achter:
    Even bellen met Kevin?

    Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

    Online-marketing-specialist