Betekenis van: 5G

« Terug naar Marketing Begrippen

5G is de vijfde generatie van ons mobiele netwerk. Het is de opvolger van de oudere 4G. Het maakt veelal zeer snel mobiel internetten mogelijk, tot wel 20GB per seconde. Zo is ook de capaciteit van 5G groter dan bij zijn voorganger 4G. Er worden meerdere en hogere frequenties gebruikt binnen het netwerk wat zorgt voor meer bereik en minder netwerkbelasting.

Met 5G kan er bijzonder snel worden gesurft en gedownload. Er is daarnaast minder ‘latency’ te vinden bij het verbinden met het netwerk. Hierdoor is internet sneller te laden en begint bijvoorbeeld een nummer op het populaire Spotify eerder met afspelen. Ook voor gamen heeft het veel voordelen, de bewegingen zijn namelijk veel vloeiender.

Categorieën: ICT en Technologie

Gratis Online Marketing check

Om u te helpen tijdens de oriëntatie naar online marketing en groei. Bieden we u geheel gratis en vrijblijvend een online marketing check aan.

Laat hier uw gegevens achter:
    Even bellen met Kevin?

    Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

    Online-marketing-specialist