Google Ads bureau

Bereik meer klanten door een Google Ads bureau in te schakelen voor uw bedrijf

Bereik klanten met Google SearchDisplayPerformance MaxShoppingDiscoveryVideos

Google Ads maakt het mogelijk om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken. Hierdoor kunt u mensen bereiken die relevant zijn en betrokken. Bovendien betaalt u alleen voor de klikken die u ontvangt. Als Google Ads bureau helpen we u graag bij het opzetten van effectieve campagnes en het maximaliseren van uw resultaten.

Google campagne typen

Met een Google Ads bureau heeft u al op korte termijn resultaat

Vandaag kunnen uw advertenties al online komen. In een mum van tijd zullen de advertenties verschijnen voor uw doelgroep. Binnen enkele uren na het plaatsen van de advertenties zal de advertentiecampagne de eerste bezoekers naar uw website trekken en binnenkort kunt u zelfs bestellingen verwachten. Wees voorbereid: dit succes kan zich wekenlang voortzetten. Het voordeel van zoekmachine adverteren is dat het snel resultaat oplevert. Uw advertenties staan direct online en worden onmiddellijk weergegeven. Hierdoor wordt uw investering snel terugverdiend. Wilt u dus zo snel mogelijk het aantal klanten verhogen? Een Google Ads bureau kan u hierbij van dienst zijn. Bij Velocity Marketing bent u aan het juiste adres om uw website en aanbiedingen in de schijnwerpers te zetten.

Darten Roos
Afbeelding Google

Wat is Google Ads?

Google Ads stond voorheen beter bekend als Google AdWords. Google Ads is het advertentieplatform van Google waarmee bedrijven betaalde advertenties kunnen weergeven bovenaan en onderaan de zoekresultaten pagina’s van Google. Met Google Ads kunnen adverteerders hun advertenties tonen aan gebruikers die actief zoeken naar producten of services die zij aanbieden. Google Ads is een effectieve manier om een doelgroep naar uw website te leiden en potentiële klanten te bereiken op het moment dat ze klaar zijn om te kopen.

google ads -alle campagnes

Onze aanpak

Fase 1: Strategie en Planning

In deze fase leren we uw bedrijf en doelstellingen kennen en voeren we een grondig concurrentieonderzoek uit. Op basis van deze informatie creëren we een op maat gemaakte Google Ads-strategie op die is ontworpen om uw specifieke doelen te bereiken.

Fase 2: Campagne Creatie

Ons team zal boeiende advertenties en aantrekkelijke visuals ontwerpen die de aandacht van uw doelgroep zullen trekken. We zorgen ervoor dat elke advertentie nauwkeurig wordt geoptimaliseerd om de beste resultaten te behalen.

Google campagnes-zoekwoordenpng
nummer 1 pool

Fase 3: Campagne Optimalisatie

Onze experts houden voortdurend de prestaties van uw campagnes in de gaten en passen deze aan waar nodig. We blijven testen en optimaliseren om ervoor te zorgen dat u het maximale rendement uit uw advertentiebudget haalt.

Fase 4: Rapportage en Analyse

Elke maand ontvangt u  gedetailleerde rapporten over de prestaties van uw Google Ads-campagnes. We analyseren de gegevens en verstrekken inzichten die u kunnen helpen bij het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen.

Waarom kiezen voor Velocity Marketing?

1. Expertise

Bij Velocity Marketing hebben we een team van ervaren en gecertificeerde Google Ads-specialisten die de fijne kneepjes van het platform begrijpen. Onze experts zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in online adverteren en passen hun kennis toe om uw campagnes te optimaliseren en het maximale rendement te behalen.

2. Maatwerk strategieën

Geen één bedrijf is hetzelfde, en daarom geloven we in een op maat gemaakte aanpak voor elke klant. Voordat we een campagne lanceren, doen we grondig onderzoek naar uw bedrijf, industrie en doelmarkt. Op basis van deze inzichten ontwikkelen we een strategie die perfect aansluit op uw specifieke doelen en budget.

3. Transparantie

Bij Velocity Marketing geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We verstrekken gedetailleerde rapporten en analyses, zodat u altijd op de hoogte bent van de prestaties van uw Google Ads-campagnes. Ons team staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige inzichten.

Telefoon Google
nummer 1 pool
Online-marketing-specialist

Google Ads bureau – Velocity Marketing

Als Google Ads bureau staat Velocity Marketing altijd ​​voor u klaar. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of het nu gaat om een specifieke vraag of als u niet bekend bent met wat een Google Ads-campagne inhoudt, wij staan klaar om het u graag uit te leggen. Het mooie van ons vak als SEA-specialisten is dat we voortdurend met verschillende markten te maken hebben om diverse klanten te bereiken. Hierdoor vergaren we steeds meer kennis over allerlei soorten markten, inclusief onze eigen markten. Als Google Ads bureau staan we er om bekend om met alle facetten van het advertentieplatform om te gaan. Daarnaast benutten we elke functie optimaal.