• Experts in online groei

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Business website laten maken2024-01-10T10:45:58+00:00

Business website laten maken

Versterk uw business met een website die mooi is én hoog scoort in Google!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw bedrijfswebsite te laten maken? Dan bent u bij Velocity Marketing aan het juiste adres! Wij zijn een team van ervaren webdesigners en SEO-experts die gespecialiseerd zijn in het creëren van mooie functionele zakelijke websites. Onze business website zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar presteren ook goed in de zoekresultaten van Google. Met onze expertise en kennis van SEO kunnen we u helpen uw concurrenten te overtreffen en een sterke online aanwezigheid op te bouwen voor uw business.

Wp-website laten maken velocity
Google ads homepagina afbeelding

Business website laten maken

Wij bij Velocity Marketing zijn expert in het maken van professionele Business websites. In WordPress een website bouwen is één van onze specialiteiten. Wij bouwen websites die klaar zijn om bovenaan in Google te staan, en die beter gaat presteren dan uw vorige website. Kortom, websites die precies passen bij uw doelen.

wordpress website logo

Business website laten maken kosten

De kosten van een website hangen af van een aantal factoren. De grootte speelt mee, maar ook de doelen en uw wensen spelen een rol in de schatting van de kosten. U kunt een offerte aanvragen voor een inschatting van de kosten. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Nederlandsewijnboer website op desktop
Full service online marketing bureau

Full service marketing bureau

Bij Velocity Marketing hebben wij veel kennis in het maken van business websites. Dit doen we iedere dag met dezelfde passie en overtuiging.

Naast het maken van business websites zijn we ook gespecialiseerd in Advertising, Data & Tracking & SEO marketing. Samen behalen wij een maximaal resultaat!

Voordelen van een business website laten maken

vinkje blauw wit Unieke websites
vinkje blauw wit Zoekmachine vriendelijk
vinkje blauw wit Uitbreidingsmogelijkheden
vinkje blauw wit Flexibele Interface
vinkje blauw wit Goed Beveiligd
vinkje blauw wit Responsief
vinkje blauw wit Professioneel

Unieke websites

Doordat WordPress websites gemakkelijk kunnen worden aangepast is elke website uniek.

Zoekmachine vriendelijk

Het is goed te lezen door Google. Dit betekent dat het gemakkelijker is om bovenaan in Google te komen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Duizenden plug-ins die precies aangesloten kunnen worden op uw website.

Flexibele Interface

Het is toegankelijk voor iedereen. De functies zijn simpel en gemakkelijk te gebruiken.

Goed Beveiligd

Voorkom dat er in de toekomst iets mis gaat door direct voor goede beveiliging te kiezen.

Razendsnel

Op een snelle website blijven bezoekers langer en is de kans groter dat ze kopen.

Responsief

Onze websites zijn heel responsief en geschikt voor meerdere apparaten.

Professioneel

Met een Business website maakt u een goede indruk en straalt u vertrouwen uit!

Wat is een business website?

Een business website is een online platform dat is ontworpen en ontwikkeld voor een bedrijf om zijn producten, diensten en merk te presenteren aan potentiële klanten en zakenpartners. Een business website is een erg belangrijk onderdeel van de digitale strategie van een bedrijf. Een business website fungeert als een virtueel visitekaartje en een etalage van het bedrijf op het internet.

Een business website heeft verschillende functies en doelen. Het biedt informatie over het bedrijf, zoals de geschiedenis, missie, visie en waarden. Het presenteert de producten of diensten die het bedrijf aanbiedt. Daarnaast zijn er nog veel andere zaken die op een business website staan. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde beschrijvingen van een product of dienst , afbeeldingen en prijzen. Daarnaast kan een business website ook informatie geven over de locatie van het bedrijf, openingstijden, contactgegevens en mogelijkheden om rechtstreeks contact op te nemen via formulieren of chatfuncties.

Business website laten maken
Velocity Marketing

WordPress product configurator & meer

Wilt u een product extra in de schijnwerpers zetten? Of wilt u gewoon uw diensten promoten? Bij Velocity creëren we op maat gemaakte configurators! Bovendien zijn er voor WordPress talloze vooraf gedefinieerde plugins en thema’s beschikbaar. In feite zijn er meer dan 50.000 plugins beschikbaar in WordPress.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Recente websites

Dijkstaete Properties website
Nederlandse wijnboer website
Budgetstoffen website

Business Website laten maken door Velocity

  • Visueel aantrekkelijk
  • Naadloze aansluiting bij uw merkidentiteit
  • Een uniek en op maat gemaakt ontwerp
  • Website technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Gebruiksvriendelijke navigatie
  • Hoogwaardige en relevante content
Nederlandse wijnboer website voorbeeld

Bezoekers vroegen ook:

Optimaliseren jullie mijn webshop ook voor conversies?2022-10-05T14:38:29+00:00

Ja, wij optimaliseren heel vaak webshops voor meer conversies. We noemen dat ook wel CRO (Conversion Rate Optimization). Met de juiste tools kijken wij naar het webshop gedrag van de bezoeker, om hier gericht op in te spelen. Binnen onze Google Advertenties kijken wij ook altijd naar de betreffende landingspagina, het zou natuurlijk zonde zijn conversies op uw webshop te verliezen.

Wat moet ik zelf doen voor het maken van een webshop?2023-06-02T13:26:03+00:00

Het is verstandig om zo veel mogelijk informatie en visuals van uw bedrijf aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat wij snel te werk kunnen gaan. Ook het productaanbod, leveringswijze, prijzen en dergelijke zouden wij graag van u ontvangen om van start te gaan. Het echt bouwen van de webshop hoeft u natuurlijk niet zelf te doen.

 

Wil je weten of wij met Magento werken? Bekijk het antwoord hier!

Werken jullie met Magento?2023-06-02T13:21:15+00:00

Wij bouwen in house (nog) geen eigen Magento webshops. Hiervoor hebben wij een partner. Deze partner kan een Magento webshop voor u opzetten én onderhouden.

 

Wil je weten wat je zelf kan doen voor het maken van een webshop? Bekijk het antwoord hier!

In welk programma wordt de webshop gemaakt?2022-08-26T11:36:29+00:00

Wij gebruiken voor het maken van een goed lopende webshop bij voorkeur WordPress in combinatie met WooCommerce. De gebruiksvriendelijkheid en vele mogelijkheden maken het makkelijk aan te passen en bij te houden, maar ook alle mogelijkheden die benodigd zijn.

Hoe snel kunnen jullie een webshop maken?2022-08-26T11:35:08+00:00

Het maken van een webshop bedraagt na het overeenkomen van een duidelijke afspraak zo’n 2 tot 4 weken. We zetten de website in een draft versie klaar om hier samen doorheen te lopen in een gesprek. In de opvolgende 1 a 2 weken zullen wij eventuele feedback verwerken, waarna de webshop live gezet kan worden.

Recente blogs over Webdesign

  • 5 voordelen van shopify

5 voordelen van Shopify

Of u nou een startende ondernemer bent of al een gevestigd bedrijf runt, het kiezen van het juiste e-commerce platform is cruciaal voor succes. Er zijn diverse e-commerce platformen waar u als ondernemer uit kan [...]

Business Website laten maken – aanvullende informatie

Als uw website klaar is, wilt u natuurlijk bezoekers aantrekken. Er zijn verschillende methodes om bezoekers naar uw website te trekken. Het gebruik van sterke teksten, SEO, sociale media en betaalde advertenties op zoekmachines kan u helpen om meer bezoekers te genereren. Het is belangrijk om een passende strategie te ontwikkelen, zodat u uw juiste doelgroep kunt bereiken. Als u weet waar uw doelgroep zich bevindt, kunt u de juiste kanalen inzetten om hen te bereiken.

Geavanceerde analyses

Wij streven altijd naar het beste resultaat zodat u volledig tevreden bent met uw nieuwe zakelijke website. Maar daar blijft het niet bij: we werken samen om de website nog beter te maken als deze eenmaal online is. Mocht u met ons door willen werken nadat wij voor u een business website hebben gemaakt, dan werken we samen door voor het beste resultaat. Met geavanceerde analyses houden wij de site constant in de gaten, waardoor we mogelijke verbeteringen kunnen doorvoeren.

Mobiel vriendelijke website laten maken

Een prachtig vormgegeven website straalt elegantie, gebruiksvriendelijkheid en netheid uit. Aangezien mensen verschillende apparaten gebruiken, passen we de website aan voor zowel desktop als telefoons. Door verschillende thema’s te creëren, zorgen we ervoor dat je website perfect wordt weergegeven op al je apparaten. Het is belangrijk om te realiseren dat het beeld en de ervaring op elk apparaat net iets anders kunnen zijn. Het biedt namelijk de mogelijkheid om een unieke ervaring te creëren, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle ontwerpen naadloos op elkaar aansluiten en een consistente uitstraling hebben.

Ga naar de bovenkant