Hét webdesign bureau voor uw  online groei

Op zoek naar een webdesignbureau in de regio Utrecht? Dan ben je hier aan het juiste adres! Velocity Marketing is een webdesignbureau gespecialiseerd in WordPress websites nabij Utrecht, gevestigd te Veenendaal. Uw website word zo ontworpen om uw gebruikers te verleiden tot conversies. We zullen u van begin tot eind door het proces begeleiden, gevolgd door ondersteuning voor de levensduur van uw site.

Specialist in groei

UX design

Geniet van schoonheid zonder snelheid te verliezen.

All-in website pakket

Geen verborgen kosten. Kies eenvoudig het pakket dat bij u past.

Webdesign bureau Velocity Marketing

U bent van plan een website te maken voor uw (nieuwe) onderneming of voor uzelf, maar heeft er weinig of geen kennis van? We zijn hier om te helpen! Velocity Marketing is hét webdesignbureau voor u, wij ontwerpen en bouwen websites op maat! Wij zorgen ervoor dat uw webdesign voldoet aan uw eisen en dat alles “achter de schermen” perfect in orde is. Het is niet alleen belangrijk dat het webdesign aan al uw wensen voldoet. Het vinden van uw website op een zoekmachine als Google is ook belangrijk voor het succes van uw bedrijf. Wij denken daarom bij het bouwen van uw website goed na over het optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Dit maakt het gemakkelijker om uw website te vinden, meer bezoekers te genereren en uw potentiële klantenbestand te vergroten. Het webdesign bureau Velocity Marketing helpt u verder!

Kom in contact

Waarom kiezen voor Velocity Marketing?

WordPress specialisten

Ons team bestaat uit echte WordPress specialisten die er voor zorgen dat uw webdesign op het hoogste niveau is. Wij specialiseren ons dan ook volledig in WordPress websites. Hierdoor kunnen wij nog betere resultaten leveren voor onze klanten.

Tevreden klanten

De gebruiksvriendelijkheid van onze websites zijn altijd erg hoog. Dus naast dat we prachtige webdesigns maken zorgen we er voor dat onze klanten zelf makkelijk kunnen navigeren. Zo gaan uw bezoekers niet alleen uw uiterlijk bewonderen, maar ook echt geholpen worden.

Conversiegericht

Uw bezoekers verleiden door een mooi design? Naast het mooie design van uw website zorgen we ervoor dat de website zo gebouwd word dat uw bezoekers gaan converteren. Dit kunnen directe verkopen zijn of het opnemen van contact.

 

Gespecialiseerd in UX design!

Met UX webdesign realiseert u snel meer conversies. Dit is een strategie gericht op gebruikers, klanten, websites of applicaties. U kunt meer omzet genereren door intelligent in te spelen op de vraag van de klant en de ideale gebruikerservaring te creëren. Bij het eerste gesprek willen we uw organisatie beter leren kennen. In UX-sessies ontwikkelen we samen met u een gepersonaliseerde UX-strategie voor uw organisatie en uw klanten. Wij beginnen met het maken van uw webontwerp op basis van deze op maat gemaakte UX-strategie die in uw sessie is vastgesteld. Later kunt u deze UX-strategie gebruiken voor andere media die uw bedrijf inzet.

Kosten Webdesign

One Pager

200,-
 • Perfect Visitekaartje
 • Inclusief SEO teksten
 • Makkelijk uit te breiden
 • Razendsnel
 • Binnen 1 weekOnline

Basis Website (Populairst)

750,-
 • 7 Pagina’s
 • Inclusief SEO teksten
 • Inclusief Marketing Advies
 • Laadtijd optimalisatie
 • Binnen 2 weken Online

Maatwerk

Offerte
 • Volledig Design op Maat
 • Marketing Advies
 • Technisch advies
 • SSL certificaat
 • Helpdesk
 • Laadtijd optimalisatie

Online Maatwerk

Velocity Marketing verzorgt alleen online maatwerk. Online strategieën en unieke ontwerpen worden door maatwerk nauwkeurig omgezet in functionele technologie. We creëren een ontwerp dat past bij het imago van uw bedrijf en een online strategie die daar naadloos op aansluit. Dit is natuurlijk meer dan alleen een ontwerp. Wij optimaliseren de gebruikerservaring voor uw website. Maken contact met uw publiek door de ideale gebruikerservaring te creëren door middel van UX-ontwerp. Uw online imago is erg belangrijk. Velocity verzorgt een professionele website die uw bedrijfsimago transformeert naar een online wereld. Wij hechten veel waarde aan een toegewijde samenwerking. Voor optimale prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid gebruiken we met onze diensten alleen bewezen technieken. Zo garanderen we de beste technologie en gebruikerservaring, wat zorgt voor online groei.

Webdesign Portfolio

Wijnen webshop

Zakelijke Projectvloeren

Bekijk ons gehele webdesign portfolio

Hét webdesign bureau om online resultaten te halen

Velocity Marketing is een webdesign bureau waar u uw toegewijde webdesign-specialist aangewezen krijgt. Webdesign-specialisten zijn gespecialiseerd in het designen van een website die makkelijk in gebruik is en resultaten behaalt. Webdesign-specialisten doen dit op basis van uw doelen en wensen. En zorgen er voor dat naast dat er een strak design staat er ook resultaten behaalt gaan worden met uw website. 

Bent u klaar om een prachtig design voor uw website te hebben waar u ook nog resultaten mee behaalt? Dan zijn wij uw online marketing specialist op het gebied van webdesign. Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan door het contactformulier in te vullen. Of neem direct contact met ons op via de knop. Wij helpen u graag verder.

Kom in contact