SEO Bureau

Het SEO bureau voor organische groei!

Steeds meer ondernemers kiezen voor online marketingmogelijkheden. Elke serieuze onderneming heeft tegenwoordig een professionele website. Als u een professionele website hebt maar deze nog niet boven aan te vinden is op het web, zoek dan een vertrouwelijk SEO bureau die jouw positie kan versterken. 

Velocity Marketing is een SEO-bureau in de Benelux-markt dat uw website naar de top van de Google-zoekmachines kan brengen in elk concurrerend gebied. Geinteresseerd? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Kom in contact

Onze klanten waar wij topposities voor genereren

Kom bovenaan in Google en boost uw conversies

Helaas zijn er veel bedrijven die webwinkels en websites bouwen, maar geen rekening houden met de vindbaarheid van een website. Een website kan er immers mooi uitzien, maar als hij niet goed vindbaar is, heeft hij weinig waarde. Het is jammer dat niemand daadwerkelijk naar de site kijkt als u investeert in mooi webdesign. Het is daarom aan te raden om zoveel mogelijk te investeren in de vindbaarheid van uw website. Van alle populaire zoekmachines speelt voornamelijk Google een belangrijke rol bij het vinden van websites. Google is niet voor niets de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Google heeft een complex algoritme ontwikkeld voor het certificeren van een website of webshop. Er zijn honderden factoren die  de kwaliteit van uw website bepalen. Sommige factoren zijn belangrijker dan andere. Zo hecht Google veel belang aan kwalitatieve content en gerelateerde links van externe websites. SEO-bureaus voor digitale marketing zoals Velocity Marketing kunnen uw website optimaliseren om het zoeken in zoekmachines gemakkelijker te maken en beter te presteren dan uw concurrenten. Bij Velocity Marketing hebben we een schat aan SEO-ervaring. Hierdoor is het relatief eenvoudig om een ​​website bovenaan in Google te laten komen.

Hoe lang duurt een SEO campagne? 

Een veelgestelde vraag als SEO-bureau is hoe lang het duurt om een ​​website gemakkelijk te vinden te maken. Het antwoord op deze vraag kan per situatie verschillen. De duur van de campagne is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw concurrentie. Bijna 80% van de meest succesvolle websites maken enthousiast gebruik van SEO! U moet dus concurreren met andere (online) bedrijven om bovenaan in de zoekresultaten te komen. Het duurt meestal 3-6 maanden om in de top 3 van zoekresultaten te komen. Daarna raden we u aan door te gaan met uw SEO-campagne. Zo behoud u uw positie. Wilt u met uw bedrijf zo snel mogelijk in de top 3? In dit geval is het een goed idee om minder concurrerende zoektermen te targeten. Richt je bijvoorbeeld eerst op je lokale omgeving, ook wel lokale SEO genoemd. Dit kan door het gebruikmaken van de keywords: Website maken Veenendaal, Website maken Utrecht, Website maken Arnhem.

Linkbuilding optimaliseren

Iedereen die met SEO werkt, komt eens de term ‘linkbuilding’ tegen. Linkbuilding plaatst links naar websites op externe sites. Er zijn tientallen bedrijven die gekwalificeerd zijn als linkbuilder. Er zijn echter maar weinig bedrijven die echt weten hoe een goede linkbuildingstrategie eruit moet zien. Linkbuilding is zeer effectief tijdens uitbesteding aan een professioneel SEO bureau. Het bouwen van links voor uw website is nog nooit zo eenvoudig geweest. Voor linkbuilding is het belangrijk om het kwaliteitsnetwerk van de site te gebruiken om de linkbuilding toe te passen. Zo moet een website die beheerd wordt door een SEO-bureau gerelateerd zijn aan de expertise en thema’s van uw website of website. Daarnaast moet Google hoge prioriteit toekennen aan websites die links aanbieden. Als een website weinig waarde heeft, kan de impact van verwijzingen van links van die website een negatieve invloed hebben op uw online autoriteit. Natuurlijk moet u ook het linkprofiel voor uw website behouden. Daarom zou het aantal linkverwijzingen per maand  geleidelijk moeten toenemen. Het is onlogisch als uw website van maand tot maand honderden verwijzingen van links verzamelt. U kunt een linkbuildingbureau inhuren zoals een SEO-bureau of Velocity Marketing om ervoor te zorgen dat linkbuilding op de juiste manier wordt gedaan. Wij bij Velocity Marketing weten precies over hoe we dit het beste voor u kunnen realiseren.

Hét SEO bureau om met uw bedrijf bovenaan in Google te verschijnen

Velocity Marketing is een zoekmachinemarketingbureau waar u uw toegewijde SEO-specialist aangewezen krijgt. SEO-specialisten zijn gespecialiseerd in het makkelijker vinden van websites en websites in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. SEO-specialisten doen dit op basis van adviezen op basis van verschillende SEO-analyses op uw website en  concurrenten. Dan adviseren wij u over een aanpak op maat of SEO-pakket dat het beste bij u past. 

 

Klaar om meer online (lokale) privileges in uw niche te krijgen? Wij zijn uw online marketing specialist op het gebied van SEO voor uw bedrijf. Vraag nu een gratis SEO-analyse door het contactformulier in te vullen en ontvang binnen 1 werkdag uw reactie. Wij helpen u graag verder.

Kom in contact