Bedankt voor het inplannen van uw afspraak!

Wij kijken er naar uit om samen te ontdekken waar de kansen liggen voor uw bedrijf.

Ons doel is om uw strategische partner te worden en samen te groeien.

Velocity staat voor snelheid.

Onze missie is dan ook om bedrijven en mensen zo snel mogelijk te laten groeien. Wij zetten uw bedrijf op nummer 1.

We schrijven wekelijkse inzichten en trends gerelateerd aan online marketing. Hier door kunt u uzelf informeren over wat de laatste ontwikkelingen zijn en waar er kansen liggen in het digitale landschap. Klik hier naar ons blog

Of bekijk onze online marketing diensten:

Hoe wij te werk gaan

Stap 1: Uitgebreide analyse als basis

Wij geloven erin dat er eerst een grondige analyse gemaakt moet worden om daarmee te bepalen welke online marketing strategie ingezet gaat worden. Dit bepalen wij op basis van onze jaren ervaring in het online marketing vak in combinatie met de data die we krijgen. De sleutel tot succes achter online marketing is namelijk data. Met onze programma’s, jouw eigen accounts en de al bestaande campagne data kunnen wij heel veel aspecten al bepalen. Wij zien dat door data wij precies er achter kunnen komen wat het beste gaat werken voor uw bedrijf.

Stap 2: Plan van aanpak

Naar aanleiding van onze analyse maken wij een plan van aanpak. Daarin laten wij zien aan jou wat onze visie is. Hierin staat welke online marketing diensten aan ons kunt uitbesteden. Verder wat wij denken welke strategie de beste resultaten kunnen opleveren. In het plan staat welke online marketing kanalen wij willen gaan inzetten voor u. Ook wat we precies dan per kanaal gaan uitvoeren.

Stap 3: Wekelijkse updates

Allereerst is het altijd een goede keuze om uw online marketing uit te besteden aan een online marketing bureau. Zeker als zij de expertise hebben om jou te ontzorgen en te helpen groeien. Maar wij vinden het wel heel belangrijk dat we jou betrekken bij wat we doen. Daarom hebben wij altijd een kort lijntje naar de klant en hebben we wekelijks een update gesprek. Hierin bespreken wij verschillende onderwerpen: 

  • Wat waren de resultaten van de afgelopen maand?
  • Welke online marketing werkzaamheden zijn er uitgevoerd?
  • Welke online marketing werkzaamheden gaan er de komende maand uitgevoerd worden?